Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Mary og Marie

Mary og Marie

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Mary og Marie.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Mary og Marie

Mary og Marie – eller The Chickpeas – er de fineste to hønse-prinsesser. De bor i bryggerset og lister sig rundt omkring huset med de aristokratiske og meget karakteristiske høje benløft.

De to prinsesser kom hertil i 2016, samme år, som de blev udklækket. De var oprindeligt 5 piger, som en mand havde købt i den tro, at det var store høns, og de skulle således gå sammen med 5 andre store høns. De viste sig at være dværghøns, og de blev hakket og mobbet af de store. Da vi kom, var kun 4 i live. Én var hakket til døde. De gik under små forhold, og de havde ingen mulighed for at undslippe. Sådan som mange hobbybrug nu engang er.
Efter blot to uger her havde ræven taget to af dem i fuldt dagslys. Vi indgik et kompromis med ræven. ”Du får brød hver dag og holder dig fra hønsene”. Det kompromis har ”han” overholdt.
Vi har stadig de to dejlige damer siddende, og dag for dag bliver de mere og mere kærlige og tamme, uden at vi forventer eller forlanger det af dem. De to piger viger sjældent fra hinandens side. Deres kærlighed til hinanden og deres tillid til os, giver os dagligt så stor en glæde. Høns er vidunderlige og kærlige dyr.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle