Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Isaak

Isaak

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Isaak.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Isaak

Isaak er en nysgerrig og meget venlig dreng. Han flyttede ind hos os i oktober 2019. Da var han en 8 måneder gammel spælsau-vædder. Han skulle have været slagtet, men det forhindrede
Rasit Ufuk Tas

Rasit så et opslag fra en bekendt, der solgte “et halvt lam”. For de fleste lyder det måske helt normalt, men ordlyden ramte noget i Rasits dyrevenlige hjerte. “Et halvt lam”? For Rasit lød det barbarisk, og han kunne ikke slippe tanken om, at der gik et får rundt i levende live, og at fårets ejer lavede opslag om, at det om lidt ville være slået ihjel og delt i to dele, fordi det var et vædderlam og derfor var i overskud. Rasit besluttede sig for, at han ville følge sit hjerte og insistere på, at fåret skulle forblive både helt og levende. Han kontaktede sælger, og de blev enige om, at han kunne købe fåret ret hurtigt. Rasit kontaktede derfor Dyrenes Frie Farm, og den historie kunne vi ikke stå for. Vi kan ikke frikøbe alle dødsdømte dyr. Men igen, så skal de reddede dyr jo være ambassadører for alle de dyr, der ikke var så heldige at vinde deres frihed. Sælger har skrevet til os, og hun er SÅ glad for, at han er endt hos os med livet i behold.
At han skulle hedde Isaak var der heller ikke nogen tvivl om. Rasit har en dreng på 4 år. Han var med til at aflevere det nye familiemedlem. Han hedder Isaak, og hvilket navn passer bedre til et lam, der skulle ofres? I Det Gamle Testamente beordrer Gud Abraham at skulle ofre sin søn, Isak. I sidste øjeblik dukker en engel op og siger, at Abraham i stedet skal ofre en vædder. Nogle vil finde denne slutning lykkelig. Men ikke vi. Vi finder den slutning lykkelig, hvor ingen skal ofres, og hvor også vædderen skånes og får lov at leve. Så den valgte vi.

Isaak er kommet i puberteten, og hans stemme er gået i overgang. Da han kom, havde han den spædeste lille lamme-stemme. Nu har han fået en meget dyb og meget maskulin stemme.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle