Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Otto

Otto

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Otto.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Otto

Otto, alias “Dørmanden”, er vores allesammens skat. Han er Mr. Grumpy, som tilsyneladende haaaader gæster og virak. Imidlertid sker der altid der, at Otto alligevel skal ligge lige i døråbningen, så folk har svært ved at komme ud og ind.

Otto er en hængebuggris, som startede sit liv ganske ufrivilligt som hovedfigur i programrækken ”Otto – når julegrisen får et navn”, som var en del af tv-programmet ”Dræb din livret”. Lille Otto flyttede ind hos tv-værten Thomas Skov og dennes kone, Emilie Bruhn, i deres lejlighed i 21 dage. Målet var at sætte fokus på de mange anonyme produktionsdyr ved at lade folk opbygge en relation til det dyr, der potentielt skulle være deres middag. Seerne fulgte ivrigt med i Ottos liv hos Thomas, mens en heftig debat rasede. Det var nemlig seerne, der skulle afgøre Ottos skæbne. Otto blev reddet, bl.a. på grund af facebooksiden ”Lad Otto leve”, som blev kørt af Anima. Men Thomas kunne ikke beholde ham i lejligheden, og Otto flyttede med Animas hjælp til Ærø, hvor han skulle bo resten af sine dage hos en kunstner. Denne kunstner solgte imidlertid sit hus, og Otto måtte igen flytte til en ny familie. Også her gjorde private omstændigheder, at Otto måtte flytte endnu engang. Det turbulente liv, han allerede har haft, med mange skift og flytninger, gjorde, at det var vigtigt, at han endelig fik et blivende hjem, hvor han kan få lov til at leve til sine dages ende. Derfor blev Dyrenes Frie Farm kontaktet, og d. 21/10-2017 hentede vi Otto i bagagerummet på Kirstens bil. Han kom atter om bord på Ærø-færgen. Hans femte hjem på bare tre år er nu hos os. Og det bliver det sidste. Han er en enspænder, da han aldrig er blevet socialiseret med artsfæller, og han har fået sit helt eget værelse i farmens entré. Han er desværre svært overvægtig, og han skal derfor på en omfattende Wellness- og Rawfood-kur i Hesselager. Med økonomisk støtte fra Anima får vi skabt de rette omgivelser for vores nye familiemedlem, ligesom vi får ham gennemgået af dyrlægen fra tryne til halespids. På mandag skal han have kigget på klove, som er svært skadede af den massive overbelastning. De er tilset for nylig, men de skal reguleres jævnligt under bedøvelse. Han er en bestemt herre, som naturligvis er præget af den manglende stabilitet. Han er egenrådig og har sine helt egne meninger om, hvordan tingene bør være. Han kan derfor ikke enes med de andre grise, hverken de store eller de små, og han vil hovedsageligt have selskab af hundene, kattene og hønsene – og menneskene selvfølgelig.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle