Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Nala og Miss Sofie

Nala og Miss Sofie

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Nala og Miss Sofie.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Nala og Miss Sofie

Nala og Miss Sofie er den anden halvdel af de 4 små damer, der går nede ved menneske-huset. Miss Sofie er den ubestridte dronning, og både dyr og mennesker skal tage sig i agt, når hun stikker sin lyserøde tryne frem.

De to ankom hertil 1. januar 2015, ca. 4 år gamle.
Nala var i en rigtig dårlig forfatning. Ansigtet var opsvulmet pga fedt, pandefedtet så tungt at hun ikke kunne se. Fedtpuklen ovenpå nakken var overvældende og maven nåede jorden når hun forsøgte at gå. Klovene havde vokset sig alt for lange fordi de ikke blev slidt naturligt. Det lille hjerte var ved at give op – det ytrede sig i væskeophobninger i lungerne, som gav hende en hvæsende og hivende vejrtrækning.
Hun blev sat på en intensiv slankekur. I dag er hun begyndt at kunne skimte ud under pandefedtet, fedtpuklen ovenpå nakken er næsten forsvundet, afstanden mellem maven og jorden er ca 10 cm. Hun kan trække vejret uden besvær, går uden problemer – kan endda løbe. Hun er blevet så flot. Den nøgne ryg er endda blevet dækket af et fint lag børster.
Miss Sofie var en fin pige, men var fejlfodringen fortsat var hun endt i samme tilstand som Nala.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle