w

Ring til os

+45 23 61 68 25 (Kirsten)
+45 23 29 29 38 (Camilla)

Bank

Merkur: 8401 – 1034240
IBAN: DK2384010001034240

Skriv til os

info@dyrenesfriefarm.dk

Støt dyrene – MobilePay: 20 201
Merkur: 8401 – 1034240
IBAN: DK2384010001034240

Dyrenes Frie Farm

Om Dyrenes Frie Farm

Alle dyr har ret til et langt, godt liv
Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Om Projektet – Dyrenes Frie Farm

 Vi har skabt en oase, hvor dyrene får mulighed for at udfolde deres naturlige instinkter og leve resten af deres liv i beskyttede omgivelser. Vi bruger vores besøg til at formidle budskabet om dyr som levende, følende og intelligente væsener (EU-traktaten, § 13, ’sensitive species’).

Udgangspunktet for vores projekt var, at Danmark oplevede en markant stigning i antallet af dyreværnssagerEn foruroligende udvikling, som vi ønskede at vende. 

Vi kunne se, at der fandtes flere steder, hvor misrøgtede eller hjemløse kæledyr kunne få hjælp og blive videreformidlet til nye hjem. Derimod fandtes der stort set ingen steder, hvor produktionsdyr som grise, høns, får og køer kunne få en ny chance. Dette ville Dyrenes Frie Farm lave om på. Det er vores håb, at vi gennem oplysning og uddannelse kan være med til at ændre den måde, samfundet betragter dyr på i dag. 

På Dyrenes Frie Farm vil dyrene og deres rettigheder altid komme i første række, men også energiforbrug, klima, biodiversitet, det globale samspil og ikke mindst overleveringen til næste generation vil komme til at spille en stor rolle på farmen. Derfor vil der med tiden komme naturpleje, økologisk vegansk landbrug, samt kurser, der skal sætte fokus på dyrenes vilkår (i industrien) og skabe opmærksomhed omkring deres naturlige livsudfoldelse.

Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger gården?

 Gården ligger i Hesselager på Sydfyn. Vi ønsker at finde et større sted, og det skal stadig ligge på Fyn.

Hvordan skal gården drives?

Dyrenes Frie Farm er et non-profit projekt. Gården bliver til daglig drevet af Kirsten, som arbejder frivilligtved siden af sit job i hjemmeplejen. Drømmen er at have få fastansatte som hjælpes af frivillige. Vi ønsker som udgangspunkt at holde antallet af fastansatte på et minimum, da vi i startfasen ønsker at reducere udgifter til løn. Det er vigtigt, at disse mennesker har en passion for arbejdet med dyr, og veganere foretrækkes. At drive et sanctuary kræver en kæmpe arbejdsindsats, og vi får derfor brug for masse frivillige hænder, der vil komme nogle timer hver uge og give en hånd med på gården, eller frivillige, som vil arbejde fuldtid på gården med aflønning i form af kost og logi.

Hvordan skal det løbe rundt?
 • Hvordan skal det løbe rundt? Der vil komme indtægter fra:
  – Medlemsskaber
  – Sponseringer
  – Adoptioner
  – Besøgende
  – Privat støtte
  – Indsamlinger
  – Donationer, både faste månedlige donationer, men også enkeltdonationer
  – Undervisning
  – Events
  – Udlejning af hytter/tinyhouses til kortere og længere refugieophold
 • Kan man besøge jer?

  Ja! Vi holder åbent så ofte som muligt, hvor I kan komme og se stedet og møde dyrene. Se mere på vores Facebook-side hvor vi løbende annoncerer besøgsdage.

  Shopping cart
  There are no products in the cart!
  Continue shopping