Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Trine

Trine

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Trine.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Trine

Trine er meget kærlig, og hun har det med at forelske sig i alle – både dyr og mennesker.

Trine har haft en hård medfart. Hun var den laveste i søskende-hierarkiet, og i en konventionel stald med stressede og understimulerede grise er det ikke en særlig rar position. Hun var blevet skambidt og havde mistet en del af trynen, spidserne af begge ører og en stor del af halen, og der var gået slem infektion i sårene. Det betød, at hun ikke kunne spise eller drikke selv, og at hun skulle flaskes op og have behandlet sårene. Det blev hendes redning. Den unge pige, der passede Trine, blev så stærkt knyttet til hende, at hun ikke kunne bære tanken om, at den lille pige skulle slagtes. Hun kontaktede os, og vi fik lavet en aftale om at frikøbe Trine. Normalt giver vi ikke penge for dyr, da det er vigtigt for os, at dyr ikke er en handelsvare, men denne gang var vi nødt til at gå på kompromis med vores holdning. Nu har Trine til opgave at formidle sine søskendes sørgelige beretning. Hun stortrives, på trods af sine kosmetiske mén efter skaderne. Hun er en utrolig kærlig og meget modig lille gris. Hun har ingen betænkeligheder ved at gå sine egne veje og udforske nyt terræn på egen klov.
Trine og Svend blev hinandens bedste venner. De var omtrent jævnaldrende, og de ankom samtidig. Desværre er smukke Svend ikke mere. Men Trine er blevet dronning Fridas højre hånd, og de to er uadskillelige.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle