w

Ring til os

+45 23 61 68 25 (Kirsten)
+45 23 29 29 38 (Camilla)

Bank

Merkur: 8401 – 1034240
IBAN: DK2384010001034240

Skriv til os

info@dyrenesfriefarm.dk

Støt dyrene – MobilePay: 20 201
Merkur: 8401 – 1034240
IBAN: DK2384010001034240

Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Karsten P-vagt

Karsten P-vagt

Når du adopterer et dyr, modtager du et adoptionsbevis, og hvert kvartal sender vi dig også en mail med opdateringer, så du kan følge med i, hvordan det går med Karsten P-vagt.

kr. 100,00 / month

Karsten P-vagt

I juni 2020 fik vi på Dyrenes Frie Farm et par fine grågæs, Alma og Albert. I forvejen havde vi en stor flot hvid gase, der hed Gustav. Han var foldens ubestridte leder og hundsede gerne rundt med både heste, får og geder. Og når vi havde gæster, der skulle parkere deres biler på marken, var han altid den første, der stod og tog imod. Og han fik derfor tilnavnet P-vagten.

Da vi ikke ønsker at avle dyr hos os, valgte vi at tage æggene fra Alma. Men det lykkedes hende altså at gemme nogle æg, og der kom tre fine gæslinger ud af det. Desværre blev de to taget af Mikkel Ræv, som også tog Gustav. Men den sidste, der aldrig fik andet navn end Gæsling, voksede op og blev rigtig stor og flot OG HVID! Og vi kunne således regne ud, at Albert ikke var Gæslings biologiske far, men at Onkel Gustav havde været ”inde over”. Heldigvis så Albert ikke ud til at tage notits af farven, ej heller farven på de smukke blå øjne, og han passede på Gæsling, præcis som han skulle.

I dag har Gæsling overtaget rollen som P-vagt. Han er med rundt hos alle de andre dyr hver morgen ved fodringstid, hvor han tjekker, at alt er, som det skal være. Desværre mistede vi også hans forældre til Mikkel, og Gæsling er pt. vores eneste gås. Men han er blevet en fast del af hov- og klovbanden, som består af 3 heste, 2 æsler, 2 køer, 2 får og 3 geder. Og han går ind og sover sammen med dem i stalden om natten. Æsler er tidligere blevet brugt mange steder som fårehyrder, da de går til angreb på ulve, hyæner og andre rovdyr. Så Gæsling er i gode ”hænder”, hvor Mikkel ikke tør at nærme sig.

Nu er det så blevet tid til, at han skal have et rigtigt navn: Karsten P-vagt.

I september 2023 holdt Karsten Faber, som er en sand dyreven, fødselsdag. Han ønskede sig intet, og hans gode venner og vi kom på den idé, at vennerne donerede penge til farmen, og at Gæsling så til gengæld blev opkaldt efter Karsten. Karsten blev henrykt over gaven! Og dyrene blev glade for den flotte donation.

0 Comments

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping