Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Minnesotagrisene

Minnesotagrisene

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Minnesotagrisene.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Minnesotagrisene

Minnesotagrisene – eller rettere “Hobbitbanden” er så fantastiske og sjove. Der er altid fuld gang i dem, og de er meget nysgerrige.

Lørdag d. 27. oktober 2018 kørte vi hele vejen til Års i Nordjylland, hvor vi hentede hele 15 grise af racen minnesota. Der er tale om grise i alle aldre, helt ned til 4 uger. Alle grisene kommer fra en frygtelig trist dyreværnssag i Thy, hvor en kvinde havde mistet grebet om sit hold af avlsgrise fuldstændig. Ca. 50 blev aflivet. En privat mand tog sig af sagen og fik formidlet flere grise til nye familier. De 15, vi hentede, var på fri fod og levede som vilde i skoven. Naboerne var begyndt at skyde efter dem. De var på ingen måde vant til mennesker, så det var et stort arbejde at få dem indfanget og fragtet. Men nu er de hos os, og de har det rigtig godt. Det tager tid at vinde deres tillid, men det skal nok komme. Hannerne er blevet kastreret, så vi ikke risikerer at få flere unger. De er blevet vaccineret og chippet.

De har alle fået navne: Samson, Bjørn, Lili, Gurli, Gerda, Kalle, Leo (-nardo da Vinci), Buddha, Gandhi, Venus, Freja, Ella, Billie og Aretha.

Vi er så taknemmelige over, at vi kunne byde alle hobbitterne velkommen i vores familie. De er faldet godt til og trives rigtig godt.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle