Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Rosa og Bertha

Rosa og Bertha

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Rosa og Bertha.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Rosa og Bertha

Rosa og Bertha, farmens dejlige bukkebruse, er vidunderlige. De er lidt her og lidt der, men de kredser altid om hytten, hvor der er frisk hø. De elsker at lege og at kravle og klatre op i ting.

Rosa og Bertha var tæt på at havne som løvefoder i Odense Zoo, da institutionen, de boede på, måtte lukke. Det kunne deres gæve passer ikke acceptere, og han overtalte sin familie til at tage pigerne med hjem. Her boede de trygt og godt og med en masse kærlighed i en periode. Men geder bræger, og når man bor i byzone, kan en enkelt naboklage få store konsekvenser. Familien fik derfor besked fra kommunen om, at de skulle skille sig af med pigerne.
Nu er de så flyttet til Hesselager, hvor de er begyndt at falde til. Rosa er en sand selskabspapegøje, hvor Bertha er lidt mere forsigtig. De er faldet rigtig godt til på farmen.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle