Dyrenes Frie Farms hidtil største rescue!

5. november 2018 | Nyheder

Lørdag d. 27. oktober kørte vi hele vejen til Års i Nordjylland, hvor vi hentede hele 15 grise af racen minnesota. Der er tale om grise i alle aldre, helt ned til 4 uger. Alle grisene kommer fra en frygtelig trist dyreværnssag i Thy, hvor en kvinde havde mistet grebet om sit hold af avlsgrise fuldstændig. Ca. 50 blev aflivet. En privat mand tog sig af sagen og fik formidlet flere grise til nye familier. De 15, vi hentede, var på fri fod og levede som vilde i skoven. Naboerne var begyndt at skyde efter dem. De var på ingen måde vant til mennesker, så det var et stort arbejde at få dem indfanget og fragtet. Men nu er de hos os, og de har det rigtig godt. Det tager tid at vinde deres tillid, men det skal nok komme. I morgen bliver hannerne kastreret, så vi ikke risikerer at få flere unger. De er blevet vaccineret, og nu skal de chippes. Og så skal de ellers bare have fred og ro til at falde til.

Der er tale om 2 mødre med tilsammen 6 børn. De bor i vores ”sygehus” med varmelampe på. Og så er der 7 (små dværge) i forskellige aldre. De bor i Betty og Flappys stald.

Vi er så småt begyndt at finde navne til dem. Indtil videre er det blevet til Samson, Bjørn, Lili, Gurli, Kalle, Ella, Billie og Rita. Resten kommer, når vi får et indtryk af deres individuelle personligheder. Vi lover at give en ordentlig karakteristik af dem alle, når vi har lært dem at kende.

Vi er så taknemmelige over at kunne byde alle hobbitterne velkommen i vores familie.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle