Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Emma og Blackie

Emma og Blackie

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Emma og Blackie.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Emma og Blackie

Emma og Blackie er to meget forsigtige damer. De hører til den ene halvdel af de 4 små damer, der bor nede ved menneskehuset. Og de lever virkelig i to hold: sover i to hold, spiser i to hold osv. Og disse to er altså de mest forsigtige.

De to piger ankom hertil 3. marts 2015, ca. 4 år gamle.
Begge lignede de oppustede balloner i ansigterne. Begge var blinde, pga pandefedtet. Begge havde alt for lange klove, pga mangende naturlig slitage. Specielt Emma havde det slemt. Også hun var begyndt at få en hivende vejtrækning, fordi hjertet var overbelastet pga fedtophobninger og væskeansamlinger. Hun gik kun med stort besvær. Lå derfor for det meste bare på samme sted.
I dette tilfælde havde ejerne fodret med almindelig svinefoder, beregnet til konventionel drift. Dette er ikke et et foder, som egner sig til dyr, der skal leve et langt liv.
Slankekuren har taget lang tid men i dag, har begge det fantastisk. De farer rundt i folden, har fået lidt talje, kan skimte ud under den lille pandefedtlap og der er ingen lyde fra overbelastede hjerter. Endnu mangler de børsteudvækst, men det skal også nok komme engang. Ting tager tid.
Vi tog dem alle fire ind med det forbehold, at skete der ikke meget hurtigt en bedring i deres tilstand, måtte de aflives. Men der skete rent faktisk ret hurtigt en bedring.

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle