Alle dyr har ret til et langt, godt liv

Bent Valentin

Bent Valentin

Du modtager et adoptionsbevis og medlemsskab, så længe du har adopteret. Endvidere vil du hvert kvartal modtage en mail med opdateringer omkring, hvordan det går med Bent Valentin.

Foreslået donation: DKK 100,00 / month

Bent Valentin

Bent Valentin er vores allesammens øjesten. Han er indbegrebet af kærlighed. Og derfor fejrer vi Bent Valentinsdag d. 14. februar.

Bent Valentin flyttede ind hos os i i maj 2019. Han har boet i en SFO, hvor mennesker har besluttet, at der skal være dyr, da det er sundt for børn at være sammen med dyr. Men hvis dyrene pludselig udviser en adfærd, der ikke passer ind i konteksten, og hvor dyret således ikke opfylder den påtænkte rolle, så må man skaffe sig af med dyret. Bent har ikke bedt om ansættelse i en institution med børn. Han er et får, han er en ung vædder, og han vil bare gerne have lov til at opføre sig som en sådan. Så han stanger. Han øver sig i at blive en rigtig vædder. I naturen ville han have andre drenge-får at øve med, men her er der ingen, så han må tage det næstbedste: børn. Denne mulighed har han benyttet ved et par lejligheder, hvor stange-trangen blev uimodståelig, og personalet ønskede derfor at få den ”frække” fyr slagtet ? Heldigvis greb en ansat ind, kontaktede os, sørgede for at få ham kastreret, og hun har arrangeret professionel flytning fra Sjælland til Sydfyn.
Bent fik sit fornavn i SFO’en. Og vi ønsker at give ham oprejsning ved at give ham et efternavn. Et flot og smukt efternavn, der handler om, at kærligheden skal overvinde alt: “Valentin”. Navnet refererer til en helgen. I 200-tallet gjorde Claudius II det ulovligt for romerske soldater at gifte sig. Præsten Valentin brød denne lov og viede unge soldater og deres hjertenskære i al hemmelighed. Valentin blev opdaget, og han blev henrettet ved halshugning d. 14. februar. Han døde for kærligheden. Og senere opnåede han således helgenstatus.
Bent Valentin burde være ankommet d. 14. februar, på Valentins Dag. Men dyr i nød bruger ingen kalender. De dukker bare op, og så er det op til os at afgøre deres videre skæbne ❤

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle