Åbent Hus og arbejdsdage i påsken

13. april 2019 | Nyheder

Dyrenes Frie Farm inviterer til Åbent Hus og arbejdsdage skærtorsdag og langfredag. Alle er velkomne torsdag kl. 12.00, hvor de, der kommer for at arbejde, så småt kan gå i gang, og de, der kommer for at se stedet, kan blive vist rundt og hilse på dyrene. Kl. 14.00 slutter det officielle Åbent Hus, og alle, der har lyst, tager arbejdshandskerne på. Vi arbejder resten af dagen, til der serveres aftensmad. Der vil være udendørs hygge og bål om aftenen. Ønsker man at overnatte, giver man os lige besked. Så ser vi, hvor mange vi kan finde plads til. Har man lyst til at hjælpe med at bage kage eller brød eller med at lave aftensmad, giver man også lige besked herom. Så aftaler vi, hvordan og hvorledes.
Fredag starter vi med brunch, hvorefter vi går i gang med arbejdet igen. Man arbejder, til man ikke gider mere. Der vil være kaffe, te, danskvand og saft ad libitum.

Vi arbejder på at kunne sælge kage og merchandise torsdag under Åbent Hus. Ellers er hele arrangementet fuldkommen gratis. Vi opfordrer naturligvis alle til at donere en skilling, stor eller lille, til vores dyr. Vores projekt er NGO, og alle de timer, vi lægger i arbejdet, er ulønnede. Så alle donationer går ubeskåret til dyrene og optimering af deres forhold.

Tilmeld dig i eventet på Facebook og skriv i en kommentar, hvor mange du evt. har med. Skriv videre, om du blot deltager som besøgende gæst, eller om du ønsker at hjælpe med arbejdet. Skriv videre, om du er med til arbejdet både torsdag og fredag. Og skriv, hvis du vil hjælpe med kage, mad etc. Du kan alternativt sende en mail til camilla.kaerslund@dyrenesfriefarm.dk og tilmelde dig.

Husk tøj, der passer til vejret, og som egner sig til at arbejde i.

Vi glæder os til nogle dejlige dage, hvor solen selvfølgelig vil skinne!

https://www.facebook.com/events/336983416924813/

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle