Projektet

Vi ønsker at skabe en oase, hvor dyrene får mulighed for at udfolde deres naturlige instinkter og leve resten af deres liv i beskyttede omgivelser. Vi vil bruge besøgene til at formidle budskabet om dyr som levende, følende og intelligente væsener (EU-traktaten, § 13, ’sensitive species’).

Danmark oplever i disse år en markant stigning i antallet af dyreværnssagerDette er en foruroligende udvikling, som vi ønsker at vende. Det er vores håb, at vi gennem oplysning og uddannelse kan være med til at ændre den måde, samfundet betragter dyr på i dag.

Der findes i dag flere steder, hvor misrøgtede eller hjemløse kæledyr kan få hjælp og blive videreformidlet til nye hjem, hvorimod det kniber med at produktionsdyr som grise, høns, får og køer kan få en ny chance. Dette vil Dyrenes Frie Farm lave om på.

På Dyrenes Frie Farm vil dyrene og deres rettigheder altid komme i første række, men også energiforbrug, klima, biodiversitet, det globale samspil og ikke mindst overleveringen til næste generation vil komme til at spille en stor rolle på farmen. Derfor vil der med tiden komme naturpleje, økologisk vegansk landbrug, samt kurser, der skal sætte fokus på dyrenes vilkår (i industrien) og skabe opmærksomhed omkring deres naturlige livsudfoldelse.

 • Hvor skal gården ligge? Gården er bestemt til at ligge i Danmarks midte – Fyn.
 • Hvordan skal gården drives? Dyrenes Frie Farm er et non-profit projekt. Gården skal til daglig drives af få fastansatte som hjælpes af frivillige. Vi ønsker som udgangspunkt at holde antallet af fastansatte på et minimum, da vi i startfasen ønsker at reducere udgifter til løn. Det er vigtigt, at disse mennesker har en passion for arbejdet med dyr, og veganere foretrækkes. At drive et sanctuary kræver en kæmpe arbejdsindsats, og vi får derfor brug for masse frivillige hænder, der vil komme nogle timer hver uge og give en hånd med på gården, eller frivillige, som vil arbejde fuldtid på gården med aflønning i form af kost og logi.
 • Hvordan skal det løbe rundt? Der vil komme indtægter fra:
  – Medlemsskaber
  – Sponseringer
  – Adoptioner
  – Besøgende
  – Privat støtte
  – Indsamlinger
  – Donationer, både faste månedlige donationer, men også enkeltdonationer
  – Undervisning
  – Events
  – Udlejning af hytter/tinyhouses til kortere og længere refugieophold
 • Kan man besøge jer? Ja! Vi holder åbent så ofte som muligt, hvor I kan komme og se stedet og møde dyrene. Se mere på vores Facebook side hvor vi løbende annoncerer besøgsdage.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/om-os/