apr 03

Tøsen

Tøsen kom hertil sammen med sin mor Tullamore Lady i 2012. Det vides ikke, hvor gammel Tullamore Lady var ved ankomst. Hun var blevet brugt som avlshoppe. Hun var en sky hoppe, som krøb sammen ved det mindste. En sammenknyttet lille hest, som frygtede alt. Desværre fik hun den sjældne tandsygdom EORTH. Og vi valgte, det var bedst, at hun fik fred i 2016.

Hendes føl, Tøsen, som er født i 2011 led ved ankomst af sommereksem. Hun var næsten tortalt hårløs den første vinter. Derfor måtte hun bære vinterdækken konstant. Denne sommereksem er hun ved at arbejde sig ud af. År for år bliver det bedre. Det har været hårdt for hende at miste sin mor. Men hun har kastet sin kærlighed på Birkir, og han har accepteret hendes kærlighed.
Hun er et meget selvstændigt og kærligt lille væsen, som stadig har tiltro til mennesker.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/2018/04/03/toesen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.