apr 03

Harley

Født i 1991.

Birkir og Harley gik sammen i en periode på 2 år tilbage i 1995-1997. De legede sammen i den periode og blev utroligt gode venner. Harley tilhørte dog ikke os. Vi blev nødt til at rejse derfra, og de to venner så ikke hinanden i næsten 15 år. Harley er ligeledes en fantastisk og meget åndfuld og stærk hest. Han har en meget stærk personlighed, som jeg sjældent har mødt før. Han har aldrig haft en eneste sygedag i hele sit liv. Han har været brugt meget som ridehest for alverdens forskellige voksne og børn.
En dag blev det pludselig muligt, at de to igen fik hinanden. Hvilket de skal vedblive med at have.
I dag bliver ingen af dem brugt til at ride på.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/2018/04/03/harley/

Skriv et svar

Your email address will not be published.