apr 03

Birkir

Født i 1991.

Han kom hertil i 1995. Som så mange andre mødre faldt jeg i den samme fælde. Datteren ønskede sig en hest. Det samme gjorde jeg nok også. Sønnen ønskede sig en kanin.
Birkir stod på toppen af bakken, da vi ankom, og vi tabte vore hjerter til ham øjeblikkeligt. Han var og er stærk, smuk, åndfuld og fantastisk. Nu har vi den holdning, at når først man tager ansvaret for et dyr, så er det til døden os skiller. Koste hvad det koste må. Så selvom interessen for ridning aftog, så var og er han et familiemedlem, man er forpligtiget på og af hjertet vil beholde. Han har været trofast og ufattelig pålidelig. Børnene har kunne ligge sovende på hans ryg. Han vidste at tage vare på dem. På daværende tidspunkt gik han sammen med Harley og andre på en lejet grund.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/2018/04/03/birkir/

Skriv et svar

Your email address will not be published.