feb 12

Miss Sofie og Nala

De ankom hertil 1. januar 2015
ca 4 år gamle.
Nala var i en rigtig dårlig forfatning. Ansigtet var opsvulmet pga fedt, pandefedtet så tungt at hun ikke kunne se. Fedtpuklen ovenpå nakken var overvældende og maven nåede jorden når hun forsøgte at gå. Klovene havde vokset sig alt for lange fordi de ikke blev slidt naturligt. Det lille hjerte var ved at give op – det ytrede sig i væskeophobninger i lungerne, som gav hende en hvæsende og hivende vejrtrækning.
Hun blev sat på en intensiv slankekur. I dag, oktober 2016, ca 2 år efter hun kom hertil er hun stadig for kraftig men hun er begyndt at kunne skimte ud under pandefedtet, fedtpuklen ovenpå nakken er næsten forsvundet, afstanden mellem maven og jorden er ca 10 cm. Hun kan trække vejret uden besvær, går uden problemer – kan endda løbe. Hun er blevet så flot. Den nøgne ryg er endda blevet dækket af et fint lag børster.
Miss Sofie var en fin pige men var fejlfodringen fortsat var hun endt i samme tilstand som Nala.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/2018/02/12/miss-sofie-nala/

Skriv et svar

Your email address will not be published.