feb 12

Mary og Marie

(Også kaldet ”The Chickpeas”)
Blev udklækket i 2016
De to prinsesser kom hertil i 2016. De var oprindeligt 5 piger, som en mand havde købt i den tro, at det var store høns, og de skulle således gå sammen med 5 andre store høns. De viste sig at være dværghøns, og de blev hakket og mobbet af de store. Da vi kom, var kun 4 i live. Én var hakket til døde. De gik under små forhold, og de havde ingen mulighed for at undslippe. Sådan som mange hobbybrug nu engang er.
Efter blot to uger her havde ræven taget to af dem i fuldt dagslys. Vi indgik et kompromis med ræven. ”Du får brød hver dag og holder dig fra hønsene”. Det kompromis har ”han” overholdt.
Vi har stadig de to dejlige damer siddende, og dag for dag bliver de mere og mere kærlige og tamme, uden at vi forventer eller forlanger det af dem. De to piger viger sjældent fra hinandens side. Deres kærlighed til hinanden og deres tillid til os, giver os dagligt så stor en glæde. Høns er vidunderlige og kærlige dyr.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/2018/02/12/mary-og-marie/

Skriv et svar

Your email address will not be published.