feb 11

Trine

Trine har haft en hård medfart. Hun var den laveste i søskende-hierarkiet, og i en konventionel stald med stressede og understimulerede grise er det ikke en særlig rar position. Hun var blevet skambidt og havde mistet en del af trynen, spidserne af begge ører og en stor del af halen, og der var gået slem infektion i sårene. Det betød, at hun ikke kunne spise eller drikke selv, og at hun skulle flaskes op og have behandlet sårene. Det blev hendes redning. Den unge pige, der passede Trine, blev så stærkt knyttet til hende, at hun ikke kunne bære tanken om, at den lille pige skulle slagtes. Hun kontaktede os, og vi fik lavet en aftale om at frikøbe Trine. Normalt giver vi ikke penge for dyr, da det er vigtigt for os, at dyr ikke er en handelsvare, men denne gang var vi nødt til at gå på kompromis med vores holdning. Nu har Trine til opgave at formidle sine søskendes sørgelige beretning. Hun stortrives, på trods af sine kosmetiske mén efter skaderne. Hun er en utrolig kærlig og meget modig lille gris. Hun har ingen betænkeligheder ved at gå sine egne veje og udforske nyt terræn på egen klov.
Svend og Trine holder sammen det meste af tiden, og de sover side om side om natten.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/2018/02/11/trine/

Skriv et svar

Your email address will not be published.