feb 10

Rosa og Bertha

Rosa og Bertha var tæt på at havne som løvefoder i Odense Zoo, da institutionen, de boede på, måtte lukke. Det kunne deres gæve passer ikke acceptere, og han overtalte sin familie til at tage pigerne med hjem. Her boede de trygt og godt og med en masse kærlighed i en periode. Men geder bræger, og når man bor i byzone, kan en enkelt naboklage få store konsekvenser. Familien fik derfor besked fra kommunen om, at de skulle skille sig af med pigerne.
Nu er de så flyttet til Hesselager, hvor de er begyndt at falde til. Rosa er en sand selskabspapegøje, hvor Bertha er lidt mere forsigtig. Velkommen til de to smukke damer – og tillykke med det nye liv.

Permanent link til denne artikel: http://dyrenesfriefarm.dk/2018/02/10/rosa-bertha-geder/

Skriv et svar

Your email address will not be published.